... Eli inspiraation puute. No, ei se tosiaan suora käännös ole, mutta sen verran yleinen ilmaus itselleni, että kunhan laitoin jotain.

On hankalaa lähteä kirjoittamaan, kun ei tiedä mitä kirjoittaisi. Mulla on tylsä elämä, todellakin. Voisin kertoa teille pimeän mieleni filosofisimmat aatteet, mutta enpäs. Voisinhan toki myös ottaa kantaa johonkin polttavaan asiaan, mutta en taida. Laiskuus on päivän avainsana. Jokainen ihminen on viisas, kun jaksaa panostaa tekemisiinsä. Itse lähdin sille tielle, että mistä en pidä ja mitä en osaa niin sitä en edes yritä. Tai, ehkä pakon edessä (=kun alkaa kokeista satelee hylättyjä), mutta muuten teidänkin on turha minua yrittääkään motivoida mihinkään. Ja hyvin on rämmitty. Toistaiseks.

Ihan suoraansanottuna, tulevaisuus pelottaa. Koska en odota siltä mitään. Annan virran viedä, kierrän maailman jalkaisin ja elän täysillä. No, en ihan kirjaimellisesti, mutta lähes. Mitenköhän tuokin aate toteutuu täällä nyky yhteiskunnassa. Aika huonosti veikkaan, mutta toivossa on hyvä elää.

Päivän biisi: http://www.youtube.com/watch?v=GWCrTMUWXoU